Om os

At planlægge rejser, kan være en jungle. Vi er eksperter i junglen af erhvervsrejser og kan planlægge jeres rejser ned til specifikke behov. Lad os hjælpe jer med planlægningen af jeres næste event-rejse, om det er sponsorrejse, incentive rejse, netværksrejser eller en firmarejse, så kan vi i samarbejde med jer sørge for I får den bedste tur.

Vores erfaring bliver jeres fordel!

Gennem årene har vi, Anders og Jesper, arbejdet i rejsebranchen i mange år, hvilket har givet os et utroligt stort kendskab til branchen. Vi ved hvor stor effekt det kan have på din organisation, dine medarbejdere eller partnere at komme på en rejse.

Vi kan hjælpe dig med at planlægge din rejse og tilpasse oplevelsen til dine behov. Vi har også et bredt netværk, så uanset om du vil se Formel-1, besøge en virksomhed eller opleve noget helt tredje, kan vi hjælpe dig på rette vej.

Som ejere af rejsebureauet går vi altid den ekstra mil for at sikre, at du som kunde føler dig i trygge hænder, og at vi gør alt, hvad vi kan, for at give dig en god oplevelse. Vi har haft kunden i fokus, og det vil vi altid have!

Kontakt os for et tilbud

Send lidt information, så kontakter vi jer hurtigst muligt, så I kan få styr på jeres næste rejse.

Skal vi skabe en skræddersyet oplevelse?

Lad os håndtere alt det praktiske i forbindelse med jeres erhvervsrejse, så I kan koncentrere jer om alt det sjove. Vi sammensætter lige præcist den rejse I ønsker – alt fra incentive rejser til sportsrejser.

5 GODE RÅD NÅR DU SKAL PLANLÆGGE DIN FIRMATUR TIL UDLANDET

Når du skal planlægge din næste firmarejse, har vi her samlet 5 tips til hvordan du sikre, at din firmatur bliver en succes

Få et tilbud