Netværksrejser

Tag dit netværk med på en rejse, som du sent glemmer! 
Med netværksrejser kan du komme meget tættere på dine vigtigste netværkspartnere!

Netværksrejser bliver brugt i foreninger, klubber, virksomheder og andre foretagende. Et trækplaster for medlemmer i disse organisationer er netværksrejserne, hvor de kommer tættere på hinanden og danner et sammenhold om fælles interesser og samme mål for den pågældende organisation. 

Nye idéer

Rejserne er også en måde at få nye idéer og lære om andre kulturer på. Medlemmerne kan se, hvordan man gør tingene i andre dele af verden, og tage nye perspektiver med hjem til deres hjemland eller organisation. Der er altid noget at lære på en netværksrejse.

Det bedste ved disse rejser er, at medlemmerne kommer tilbage med nye relationer, som kan være til gavn for deres karriere, klub, organisation eller virksomhed.

Den næste netværksrejse vil helt sikkert være en fantastisk mulighed for at lære mere om branchen og skabe værdifulde forbindelser. Sørg for, at du ikke går glip af det!

Netværksrejser bruges i foreninger, klubber, virksomheder og andre virksomheder som en måde at komme tættere på hinanden og skabe et bånd.

Kontakt os for et tilbud

Send lidt information, så kontakter vi jer hurtigst muligt, så I kan få styr på jeres næste rejse.

Eksempler på netværksrejser

Fodboldklubber – der er som regel et netværk eller en bestyrelse, som sidder i enhver fodboldklub. En netværksrejse for dem, vil kunne være at komme ned og se hvordan en større klub i Tyskland, Spanien, England eller Frankrig operer i baggrunden, hvor de måske kunne få et foredrag i hus – så de kan implementere ting i deres egen klub. 

Derudover skal der selvfølgelig ses noget fodbold, hvor man kan se 2 kampe i løbet af en weekend, uden at skulle køre ret langt med den rette planlægning. 

Hertil kommer arrangementer hvor man kan se træningsfaciliteter, tage på restaurant besøg sammen eller noget helt tredje!

Golfture og meget mere

Golfklubber – et af de felter hvor vi ser netværksrejser bliver brugt rigtig meget. Der findes rigtig mange gode golfbaner rundt i verden. Ved at besøge golfbaner og organisationer rundt i verden kan man måske skabe et bedre resultat for ens egen klub som man er en del af. 

Større Virksomheder – bestyrelser i større virksomheder kan være en bred vifte og derfor snakker man måske ikke med nogen som sidder i afdelinger lige under en. For at drive gode resultater, kræver det at du kender dem som du arbejder tæt sammen med, og derfor kan netværksrejser for en bestyrelse eller en ledelse være en god ide at tage på.

Dette var blot eksempler. Vi planlægger efter jeres behov og trækker i vores netværk – på den måde kan vi lave den bedste netværksrejse til jer.

Skal vi skabe en skræddersyet oplevelse?

Lad os håndtere alt det praktiske i forbindelse med jeres erhvervsrejse, så I kan koncentrere jer om alt det sjove. Vi sammensætter lige præcist den rejse I ønsker – alt fra incentive rejser til sportsrejser.

5 GODE RÅD NÅR DU SKAL PLANLÆGGE DIN FIRMATUR TIL UDLANDET

Når du skal planlægge din næste firmarejse, har vi her samlet 5 tips til hvordan du sikre, at din firmatur bliver en succes

Få et tilbud