Incentive rejser

Mangler du en måde at belønne dine medarbejdere? Så er incentive rejser lige præcist hvad du mangler! 

Tag dine medarbejdere med på en fantastisk rejse!

Fasthold de bedste ansatte

Det er blevet sværere at holde fast i den gode arbejdskraft og de bedste medarbejdere, derfor er man som virksomhed, nødt til at give en del af kagen i form af udvikling, rejser, gaver. Med incentive rejser giver du noget tilbage til dine medarbejdere og noget de fleste medarbejdere glæder sig til eller ser frem til. 

Incentive rejser er en type erhvervsgrupperejse, hvor du inviterer medarbejderne med på en rejse – Incentive står for tilskyndelse og derfor er det en måde at anerkende, belønne eller motivere ansatte i jeres forretning til at give den en ekstra skalle, for at blive færdig med et projekt, nå et mål i forhold til kundeservice eller salg. 

Hvorfor skal i fokusere på incentive rejser i jeres virksomhed?

Der er konkurrence på stor set alle markeder, dermed er der også konkurrence om de bedste ansatte. Derfor kan dette være en faktor, for at holde fast, motivere eller rekruttere ny stærk arbejdskraft.

Gør jeres konkurrenter det, og har I ikke fokus på det? Løn er ikke alt i dag, men livet på gangen, på kontoret eller i marken, betyder mere for mange end en lidt højere løn. Derfor er arbejdsmiljøet vigtigt, og en god måde at komme tættere på hinanden som kollegaer er ved incentive rejser.

En incentive rejse skal I se som en investering på den lange bane. Sammenhold i en afdeling eller rundt i hele virksomheden er med til at give en tryghed, så du godt tør spørge ham I lageret, eller sende en mail med et problem – når kollegaerne kender hinanden bedre, kommer der øget motivation og bedre resultater samt vigtigst af alt, måske mindre fejl.

Anerkend den gode indsats, ved at have fokus på at medarbejderne i virksomheden har det godt med hinanden.

Kontakt os for et tilbud

Send lidt information, så kontakter vi jer hurtigst muligt, så I kan få styr på jeres næste rejse.

Skal vi skabe en skræddersyet oplevelse?

Lad os håndtere alt det praktiske i forbindelse med jeres erhvervsrejse, så I kan koncentrere jer om alt det sjove. Vi sammensætter lige præcist den rejse I ønsker – alt fra incentive rejser til sportsrejser.

Få et tilbud