Firmarejse til Barcelona

Barcelona er en fantastisk storby, både for turister men specielt også for erhvervsrejsende. Vi har samlet en liste og de 5 attraktioner som du absolut skal besøge på din firmatur til Barcelona.

Barcelona er en oplagt storby at vælge, når du skal planlægge din næste firmarejse. I Barcelona har du muligheden for at dykke ned i en verden af kultur, arkitektur og uforglemmelige oplevelser. Alt dette kan du gøre mens du udforsker byens mest seværdige attraktioner

Vi har samlet vores 5 favorit steder at besøge, når turen går til Barcelona.

Kontakt os for et tilbud

Skal vi skabe en skræddersyet erhvervsrejse til Barcelona for jeres virksomhed?

1. Spotify camp nou: mærk byens fodboldstemning

Gå ikke glip af spændingen ved en fodboldkamp på Camp Nou, hjemmebanen for FC Barcelona. Mærk suset fra de passionerede tilskuere, og oplev den legendariske atmosfære på denne ikoniske stadion.

Mange store stjerner som Messi, Iniesta, Ronaldinho og danske Michael Laudrup har spillet på dette stadion.

2. Sagrada Família: Ikonisk kirke midt i barcelona

Denne majestætiske basilika, designet af Antoni Gaudí, er et fantastisk eksempel på modernistisk arkitektur. Lad dig og dine medarbejdere forbløffe af de fantastiske detaljer, de snørklede tårne og den storslåede indre atmosfære.

3. Park Güell:

Tag en afslappende gåtur i denne charmerende park, også designet af Gaudí. De farverige fliser, fantasifulde bygningsværker og panoramaudsigten over byen gør Park Güell til et sandt eventyrland.

I Park Güell kan du også beundre den berømte “Salamander Springvandet” – en farverig keramisk kreation, der er blevet et ikonisk symbol på Gaudís fantasifulde stil og parkens unikke atmosfære.

4. La rambla: den perfekte lokation for en forretningsmiddag

Gå en tur ned ad Barcelonas mest berømte boulevard og oplev en livlig blanding af butikker, restauranter og gademusikanter.

Denne livlige gågade er en fejring af byens puls og charme.

5. gotisk kvarter: fordyb dig i byens fantastiske historie

Dyk ned i Barcelonas historie i det gamle gotiske kvarter. Opdag smalle brostensbelagte gader, middelalderlige kirker og imponerende arkitektoniske skatte, der tager dig tilbage i tiden.

Skal vi skabe en skræddersyet firmatur?

Lad os håndtere alt det praktiske i forbindelse med jeres erhvervsrejse, så I kan koncentrere jer om alt det sjove. Vi sammensætter lige præcist den rejse I ønsker – uanset hvor hen i verden i vil.

5 GODE RÅD NÅR DU SKAL PLANLÆGGE DIN FIRMATUR TIL UDLANDET

Når du skal planlægge din næste firmarejse, har vi her samlet 5 tips til hvordan du sikre, at din firmatur bliver en succes

Få et tilbud