Sponsorrejser

Vi hjælper med at planlægge sponsorrejser til erhvervslivet.

Vi hjælper dig med at planlægge sponsorerede rejser til forretningsverdenen 

Du kan kontakte os for at få flere oplysninger om vores tjenester.

Event-rejser skræddersyer sponsorrejser efter jeres behov. En sponsorrejse kan være med til at give jer content, omdømme og omtalelser i jeres branche for dem der giver ud til andre ved hjælp af sponsor rejser.

Vi planlægger rejserne så i kan koncentrer jer om virksomheden. Om turen skal gå til Sidney, Singapore, Champions League eller Formel 1 er for os ikke et problem. Med en sponsorrejse fra Event-rejser sikrer vi at I blot kan koncentrere jer om rejsen og ikke alt dette med planlægningen.

Overlad bekymringerne til os

Vi sikrer at I kommer hurtigt og sikkert frem til jeres destination, I får et hotel som passer til jeres krav og budget. Vi står gerne for at planlægge ting som I kan foretage jer på destinationen udenfor jeres program. 

Vores typiske kunder for sponsorrejser er erhvervsfolk, klubber, influencere og sportsudøvere – vi står for alt det praktiske.

Kontakt os for et tilbud

Send lidt information, så kontakter vi jer hurtigst muligt, så I kan få styr på jeres næste rejse.

Skal vi skabe en skræddersyet oplevelse?

Lad os håndtere alt det praktiske i forbindelse med jeres erhvervsrejse, så I kan koncentrere jer om alt det sjove. Vi sammensætter lige præcist den rejse I ønsker – alt fra incentive rejser til sportsrejser.

Få et tilbud